Skip to content Skip to footer

Julia Lorincz Dressler

National Representative Joimove Ireland, Social Worker, Certified Joimove Instructor

Brief info

JOIMOVE IRELAND / SOCIAL WORKER , VOLUNTEER MEMBER OF THE CHILDREN IN HOSPITAL IN IRELAND (CHI)

Julia holds a Social Worker degree from Hungary and worked with elderly people in her hometown.
While living abroad, she gained experience working and supporting other people, including children in a temporary children’s institue.

She became a mom of a little boy in 2020 and after a great birth experience she decided to help other women before, during and after their pregnancy. She is a Pre and Postnatal Pilates Instructor and Women Yoga Instructor. Julia has a strong knowledge about business and insurance and very keen to help new Joimove instructors in any insurance related questions.

She is a certified Joimove Instructor and Born to Carry Babywearing consultant since 2017 and an experienced babywearer.

Julia lives in South Dublin and works for a children’s charity organisation. Julia offers support and online and 1:1 consultancy for pregnant ladies and new mothers. Julia also holds Joimove dance events and workshops in South Dublin area.


Contact
[email protected]
[email protected]
@julia.joimove

Social Worker BSc Degree, 2012 – University of Debrecen, Hungary

Volunteer Member of the Children in Hospital in Ireland (CHI)

Hungarian:

Júlia vagyok, Magyarországon születtem. A szüleimmel, ikertestvéremmel és öcsémmel vidéken nőttem fel. 2015 óta élek Dublinban a vőlegényemmel. Nagy családom van, sok unokatestvérrel, boldog gyerekekkel, akik mindig szerettek együtt lenni. Már fiatalon is szerettem a sportot, a táncot, a dobolást és a ritmust. Szociális munkásnak tanultam és lehetőséget kaptam arra, hogy egy ideiglenes gyermekvédelmi intézetben szerezzek gyakorlatot Portugáliában. Mindig is szerettem gyermekekkel lenni és élveztem a gyakorlat minden pillanatát. Idősgondozásban is dolgoztam és nagy örömmel gondolok vissza a mosolygó klienseimre és kollégáimra.

Az álmom volt, hogy a világot boldogabbá tegyem és segíthessek az embereknek, a családoknak és a gyermekeknek, igazából mindenkinek, kortól függetlenül. Igazán hiszem, hogy álmom megvalósul a JOIMOVE közösséggel. 

A szabadidőmben szívesen utazok, énekelek, táncolok, jógázok és nagyon szeretek emberekkel megismerkedni, szeretettel élni az életet. Szuper pozitív ember vagyok, telítve boldogsággal, hálával és sok energiával.

Nagyon örülök, hogy tagja lehetek a Joimove nemzetközi, baráti közösségnek.  Fantasztikusnak tartom, hogy táncolhatok, ami javítja az résztvevők önbizalmát, erőt és rugalmasságot ad. Jelenleg a JOIMOVE Babies & Kids képzéseken veszek részt, és miután befejeztem, szeretném elkezdeni a JOIMOVE Ladies & Families kurzust is és táncolni az emberekkel. A tánc mindenkinek hasznos, és már alig várom, hogy családokat és barátokat hozhassak össze.

Legyünk együtt egészségesek, élvezzük az életet szórakozással, örömmel és tánccal.

Nem csak táncolok, de lélegzem, felszabadítom az érzéseimet és mosolyogok, és ezt mindezt szeretettel csinálom, és soha nem fogom elfelejteni a mottót:   “Okot adni a világnak a táncolásra”.

Szeretettel:

Júlia

Leave a comment

Kapirum Consulting

Pop up for potential mailing list?

Sign up now