Basak Ozbek Bostan
Joimove Trainee
Professional ballet dancer at Antalya State Opera and Ballet, runs ballet and dance classes for all ages, becoming Joimove instructor by June 2019.
17 Eylül 1991 yılında Antalya’da doğdum.Baleye beş yaşında Antalya’da özel bir sanat merkezinde başladım. Benim baleye başladığım yıllarda balenin sadece kızlar için olduğunu düşünen ikiz erkek kardeşim karar değiştirdi ve birlikte Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı yetenek sınavlarına girdik ve kazandık. 2002 yılında ortaokula Ankara’da başladım lise ve üniversiteyi Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet konservatuarında okudum.
2011 yılından beri Antalya Devlet Opera Ve Balesinde bale sanatçısı olarak çalışıyorum. Akademi maestro sanat merkezinde de çocuklara bale dersi,yetişkin bale dersi ve konservatuar hazırlık dersleri veriyorum.
Benim için her zaman çocukların dünyasına girmek, onlarla dans etmek çok eğlenceli oldu. Şimdide bunu Joimove dünyasında yapacak olmanın heyecanını yaşıyorum.
[contact-form-7 404 "Not Found"]